Ajankohtaista


6.11.2017
Janne Hämäläinen Sahala Worksin toimitusjohtajaksi

Janne Hämäläinen on nimitetty 1.11.2017 Sahala Worksin uudeksi toimitusjohtajaksi. Aiempi toimitus...

Lue lisää.

16.9.2016
Täysin automaattinen mankelointi- ja putkien päiden tasausjärjestelmä käyttöön

Sahala Worksin tuotannossa otettiin elokuun alussa käyttöö...

Lue lisää.

10.7.2014
Sahala Works investoi lämmönsiirtimien hitsausteknologiaan

...

Lue lisää.

Sahala Works – lämmönsiirron asiantuntija

Sahala Works on lämpö- ja energiateknologiaan erikoistunut yritys, jonka päätuotteita ovat lämmönsiirtimet sekä muut vaativat paineastiat. Keskeisimpiä asiakkaitamme ovat ydinvoimalat, konventionaaliset voimalat ja biovoimalaitokset sekä sellu-, petrokemian- ja kemianteollisuus.

Teolliset perinteemme ulottuvat 1800-luvulle, ja meillä on vankka kokemus paineastioiden kehityksestä ja valmistamisesta sekä energia- ja teollisuusprosessien erityisvaatimuksista. Panostamme määrätietoisesti sekä tuotteidemme että valmistusmenetelmiemme kehitykseen varmistaaksemme, että ratkaisumme vastaavat energia- ja prosessitekniikan viimeisimpiin vaatimuksiin. Palvelujemme kehittäminen on myös tärkeä osa toimintamme, ja tinkimättömänä tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme joustavasti ja asiantuntevasti läpi koko tuotteen elinkaaren.

Sahala Works työllistää 90 henkeä, ja liikevaihtomme on noin 20 miljoonaa euroa. Liikevaihdosta yli puolet kertyy viennistä. Konepajamme ja pääkonttorimme sijaitsevat Varkaudessa.

Sahala Works yritysvideo